SZOLGÁLTATÁSAINK

HÁZIORVOSI ELLÁTÁS

Korszerűen felszerelt rendelőnkben, Vácrátót központjában fogadjuk betegeinket. Praxisunkban gyerekeket és felnőtteket egyaránt ellátunk. A praxishoz jelenleg 1752-en tartoznak. Rendelőnk az egyik legkorszerűbb a környéken, tágas váróval, fektetővel, az asszisztens számára külön rendelővel rendelkezik. Betegeink kényelmét szolgálja az évek óta sikeresen működő Erodium-rendszer, amelyen keresztül akár online is foglalhatnak időpontot, feltölthetik leleteiket. A váróteremben kihelyezett terminálon pedig be tudnak jelentkezni, ezzel a várakozási idő jelentősen csökkenthető. Rendelőnkben több olyan diagnosztikai eszköz – EKG, 24 órás holter – is megtalálható, amely másutt csak szakrendelőben vehető igénybe. 

EGYÉB ELLÁTÁSOK

A hagyományos ellátásokon kívül rendelőnkben több olyan szolgáltatást is igénybe vehetnek, amely az Önök kényelmét szolgálja. Az önkormányzattal együttműködve biztosítjuk a helyben történő vérvételt csütörtök reggelenként, így nem kell betegeinknek a váci szakrendelőbe utazniuk emiatt. Rendelőnkben EKG-készülék is található, így emiatt sem kell szakorvosi ellátást igénybe venni. Emellett lehetőséget biztosítunk térítés ellenében szűrővizsgálatokra. Ultrahangos vizsgálat, szemészeti és bőrgyógyászati szűrés rendszeresen elérhető rendelőnkben (kivéve a koronavírus-járvány miatti korlátozások ideje alatt.) A praxishoz tartozó betegeink igény esetén sportorvosi ellátásban is részesülhetnek.

Egyes ellátások térítési díjait a 284/1997. (XII. 23.) Kormányrendelet szabályozza.

FOGLALKOZÁS-EGÉSZSÉGÜGY

Cégek, kisebb és nagyobb vállalkozások számára foglalkozás-egészségügyi (üzemorvosi) ellátást is biztosítunk egyedi szerződés alapján valamennyi kategóriában. Vállaljuk a dolgozók rendelőnkben történő ellátását, de megállapodás alapján kihelyezett vizsgálatokat is végzünk rendszeres időközönként, az adott vállalkozás igényeihez rugalmasan igazodva. 

KÓRHÁZ

A területileg illetékes váci Jávorszky Ödön Kórházban sürgősségi ellátás és normál kórházi ellátás vehető igénybe.

A sürgősségi baleseti osztály (SBO) éjjel-nappal beutaló nélkül fogadja a betegeket. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a betegek ellátása sérülésük/betegségük súlyosságától függ. Az azonnali ellátást igénylők – súlyos sérültek, életveszélyben lévők – elsőbbséget élveznek. Emiatt akár több órás várakozás is előfordulhat. Enyhe tünetekkel, kisebb sérülésekkel, sürgős receptírási kéréseikkel forduljanak a központi ügyelethez! 

A koronavírus-járvány miatt a váci kórházban jelenleg látogatási tilalom van érvényben! A biztonságos betegellátás érdekében a váci kórházban szükségessé vált a betegellátási  struktúra átalakítása. Háromlépcsős betegellátást alakítottak ki a fertőzöttségi kockázat alapján:

  • igazoltan fertőzött
  • gyanús
  • igazoltan fertőzésmentes zóna. 

SZAKRENDELŐ

A váci szakrendelőben a szakorvosi rendelések többsége csak beutalóval vehető igénybe.

Mielőtt felkeresné a rendelést, érdeklődjön, hogy szükséges-e beutalót vinnie.

Beutaló nélkül felkereshető szakrendelések jelenleg:

  • általános sebészet
  • nőgyógyászat
  • urológia
  • bőrgyógyászat
  • szemészet
  • fül-orr-gégészet

Vegye figyelembe, hogy a területileg illetékes váci szakrendelések nagy részét csak előzetes időpontegyeztetés után lehet igénybe venni. Egyes szakrendelése esetén több hónapos várakozási idő is előfordulhat.

A szakrendelő előjegyzési telefonszámai:

                             06 (27) 620 676, 06 (27) 620 677